Om siden

DigiDad skal hjelpe deg med å forstå digitalisering og få hjelp til å forstå hvordan digitaliseringen kommer påvirke oss framover. Med alle muligheter som digitaliseringen fører med seg så kommer det selvsagt også komme nye utfordringer. 

Hvor er de de «fremmende» som vi skulle passe oss for? Hvilke «veier» skal vi ikke springe over? Hvordan ser man seg for og hvordan vet man hva som er farlig? 

Siden skapte jeg ettersom jeg kommer få mitt første barn i år 😍 Men hvordan forbereder jeg meg på dette? Med over 20 års IT-erfaring håper jeg at min digitale kunnskap er på plass. Det betyr ikke at jeg ikke har mye å lære meg og å mye å sette meg inn i.

Dette er ment å være et langsiktig prosjekt der jeg sammen med deg kan finne ut av hva framtiden byr på og hjelpe til å forberede mitt/mine barn på den.

Om skribenten

Jeg heter Daniel Kåven, er bosatt i Trondheim og jobber til daglig som digitaliseringspedagog på RenRøros. I jobben lærer jeg bedrifter å digitalisere seg, så nå kommer jeg bruke fritiden til å lære foreldre samme sak.

Når du besøker denne webplassen får du en «kake» eller to. Her bruker vi ikke google analytics eller andre «tracking» løsninger. Du kan lese mer her.​